Uw evenement op de 'Tango Agenda for the Netherlands'
Ook evenementen in Belgi worden geplaatst
Doe de opgaven in het engels. De website is engelstalig want 1/4 van de bezoekers bestaat uit reizende tangueros die geen Nederlands verstaan.


Formulieren voor opgaven aan de redactie

Kleine update van een reeds op de agenda vermeld evenement.
Stuur een email met de beknopte gegevens, in het engels, naar tango@torito (dot) nl

Tango salon met- of zonder optreden, of Tango oefenavond van minstens 2 uur

Tango concert met- of zonder dansgelegenheid

Festival, alleen voor festivals in Nederland of Belgie!

Workshops, alleen workshops van uit het buitenland bezoekende leraren, kunnen op de agenda worden geplaatst, aangezien die als dermate speciale gebeurtenissen worden beschouwd dat zij niet mogen ontbreken op de agenda.
Workshops van lokale leraren, worden enkel vermeld als die gerelateerd zijn aan een optreden bij hetzelfde evenement. Niet aan zo een optreden gelinkte workshops zijn er teveel om te kunnen vermelden. Men kan natuurlijk altijd adverteren voor de workshops of andere tango-gerelateerde diensten.

Tangovakantie, in Europa, waarbij danslessen, overnachtingen en maaltijden als n pakket worden aangeboden door de organisatie, kunnen kosteloos worden vermeld op Tangovacations in Europe.

Het plaatsen van advertenties Alle informatie over adverteren op de online Tango Agenda staat op het opgave-formulier. U vindt er voorbeelden van afmetingn en prijzen. Kijk aub eerst dr voordat u de redactie vragen over adverteren stelt.